18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ουρλιαχτά κι αποθέωση από θαυμαστές στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του συνεχίζουν να επενδύουν στην πόλη του Μιλγουόκι, παρότι το μέλλον του στους Μπακς μοιάζει να είναι ακόμα στον «αέρα». 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα ρεπορτάζ του NBA αναφορικά με τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα δημοσιεύματα που θεωρούν πως το μέλλον του δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στα «ελάφια» να πληθαίνουν.

Ο ίδιος, πάντως, παρότι αφήνει συνεχώς όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας πως αυτό που θέλει είναι να νικάει, δείχνει με πράξεις πως δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή να φύγει από το Ουισκόνσιν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου καταστήματός τους, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, το Fiserv Forum.

Στο Antetokounbros Store βρέθηκε πλήθος κόσμους με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να δίνουν το παρών για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μοιράσουν το νέο παπούτσι του Greek Freak.

Οι θαυμαστές του Έλληνα σούπερ σταρ τον αποθέωσαν φωνάζοντας «MVP – MVP», ενώ άρχισαν να ουρλιάζουν όταν βγήκε από το αμάξι για να μοιράσει κάποια τελευταία αυτόγραφα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό