17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σε αδιέξοδο – Ζει έναν απαγορευμένο έρωτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά και ο Τζον, όσο περισσότερο γνωρίζονται, τόσο πιο κοντά έρχονται, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Το έντονο φλερτ του Ελληνοαμερικανού δεν αφήνει ασυγκίνητη την όμορφη επιχειρηματία και σύντομα οι δυο τους γίνονται ζευγάρι. Όλοι χαίρονται με αυτήν την εξέλιξη και υποστηρίζουν τη σχέση, με μοναδική εξαίρεση τη μικρή Φιλιώ. Το κακοποιημένο κορίτσι, που στο πρόσωπό της έχει βρει μια μητέρα και προστάτιδα, ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, καθώς πιστεύει ότι θα πάρει μακριά της την Αθηνά.

Η γη της ελιάς: Αθηνά

Μάλιστα, δείχνει ευθέως τη δυσαρέσκειά της και απαγορεύει στη γυναίκα να συνεχίσει να έχει σχέση μαζί του. Η Αθηνά βρίσκεται ξαφνικά σε μεγάλο αδιέξοδο και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Τα αισθήματά της για τον Τζον είναι αληθινά και δεν θέλει να τον χάσει από τη ζωή της, αλλά συγχρόνως τα «θέλω» της Φιλιώς αποτελούν ζήτημα υψίστης σημασίας για εκείνη. 0 άντρας, από την πλευρά του, δείχνει μεγάλη κατανόηση και υπομονή.

Η γη της ελιάς: Τζον- Αθηνά

Μάλιστα, υπογραμμίζει στην αγαπημένη του ό« τα εμπόδια που έχουν προκύψει ανάμεσά τους και μετατρέπουν τον έρωτά τους σε απαγορευμένο, λόγω της Φιλιώς, δεν είναι ικανά να σβήσουν τα όσα νιώθει για εκείνη. Έτσι, σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να είναι μαζί. Δυστυχώς, η μικρή δεν συμμερίζεται καθόλου την ανάγκη της θετής της μητέρας να επενδύσει σε αυτή τη σχέση και συνεχώς βάζει νέα εμπόδια στο ζευγάρι.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό