23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης κατά Δούκα: Ακατάλληλος για το αξίωμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρά εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ακύρωση της συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, λέγοντας ότι «αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα».

Νωρίτερα, ο Δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημείωσε πως για λόγους ασφαλείας προχωρά στην ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου, υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την παραπάνω εξέλιξη, ανέφερε σε ανάρτηση στο twitter πως «κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης, αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ». Ο κ. Δούκας επικαλείται «λόγους ασφαλείας» για την ακύρωση της συναυλίας, ενώ όπως λέει, για την απόφασή του συνεκτιμήθηκαν η απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου και οι ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό