18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γερμανός διαιτητής στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Σλοβένος στην Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Στο ντέρμπι «αιωνίων» η ΚΕΔ όρισε τον Ντάνιελ Σλάγκερ, με τον Ράντε Ομπρένοβιτς να πηγαίνει Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ – Άρης. Στο τρίτο παιχνίδι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία θα σφυρίξει ο Βαγγέλης Μανούχος.

Ο διαιτητής Β’ κατηγορίας της UEFA, Ντάνιελ Σλάγκερ επιστρέφει μετά από 4 μήνες, στην Ελλάδα, αφού είχε διαιτητεύσει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (2-4) στο ίδιο γήπεδο. Μάλιστα, θα έχει βοηθούς τους ίδιους που είχε και σε εκείνο το παιχνίδι, δηλαδή, τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Μπουξμπάουμ.

Ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς θα διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, παιχνίδι ελληνικών ομάδων, που τυχαίνει να είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, και 4ος ο Πολυχρόνης ενώ στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

Τέλος, στο Λαμία-ΑΕΚ ορίστηκε Έλληνας διαιτητής. Ο Βαγγέλης Μανούχος, με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψαρρή, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Κωνσταντίνου, θα είναι ο «άρχων» του αγώνα. Έχει γίνει αντιληπτό πως στα παιχνίδια της Λαμίας με το top-5 θα ορίζονται Έλληνες διαιτητές, αφού η ΚΕΔ έμεινε ευχαριστημένη απ’ τον Τάσο Σιδηρόπουλο, στο πρόσφατο Άρης-ΑΕΚ (3-3).

Αναλυτικά οι ορισμοί της πρώτης αγωνιστικής των playoffs:Κυριακή 10 Μαρτίου

17:00 Λαμία – ΑΕΚΔιαιτητής: ΜανούχοςΒοηθοί: Νικολαΐδης, ΨαρρήςΤέταρτος: ΚουμπαράκηςVAR: Ζαμπάλας, Κωνσταντίνου

20:30 Ολυμπιακός – ΠαναθηναϊκόςΔιαιτητής: ΣλάγκερΒοηθοί: Βασίτσκι, ΜπλοςΤέταρτος: ΦωτιάςVAR: Μίλερ, Μπαουξμπάουμ

21:00 ΠΑΟΚ – ΆρηςΔιαιτητής: ΟμπρένοβιτςΒοηθοί: Πραπρότνικ, ΚόρντεζΤέταρτος: ΠολυχρόνηςVAR: Μπόροσακ, Νικολακάκης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό