23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γεννητούρια στο ασθενοφόρο – Δάκρυα χαράς στον δρόμο για το μαιευτήριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Βιαζόταν να έρθει στη ζωή, όπως φαίνεται, ένα μωράκι που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο, όσο αυτό μετέφερε την μητέρα του με πόνους τοκετού στο νοσοκομείο. 

Σε μία συναρπαστική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη στην οικογένεια, ένα μωρό έκανε τη βιαστική εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της εγκύου μητέρας του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η συγκλονιστική γέννηση συνέβη στο ασθενοφόρο που μετέφερε τη μητέρα από την Αγία Πελαγία προς το Βενιζέλειο. Ξαφνικά τα γεγονότα πήραν μία απρόσμενη τροπή.

Η εμφάνισή του μωρού έγινε μετά από έναν γρήγορο τοκετό, προκαλώντας το προσωπικό του ασθενοφόρου να αντιδράσει άμεσα.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρίσκονταν στο ασθενοφόρο αντιμετώπισαν την κατάσταση με επαγρύπνηση και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου.

Σήμερα στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς έντονους πόνους.

Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την… pic.twitter.com/VXBgeMLUXb

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) January 17, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η μαμά ήταν «έμπειρη», αφού γέννησε για τέταρτη φορά!

Η οικογένεια, που αντιμετώπισε την έκπληξη της άμεσης γέννησης με μεγάλη χαρά, απέδωσε ευχαριστίες στο προσωπικό του ασθενοφόρου και στο ιατρικό προσωπικό του Βενιζέλειου για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Σήμερα στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς έντονους πόνους. Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού να γεννηθεί ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η μαμά απόλυτα συνεργάσιμη συγκινήθηκε και μας ευχαρίστησε λέγοντας μας ” αν δεν ήσασταν εσείς τι θα γινόταν;” Ο γιατρος μας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια αντιμετώπιση καθώς δεν χρειάστηκε να παρέμβει σε τίποτα. Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διακομιστεί με απόλυτη ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ευχόμαστε στους γονείς μια ονειρεμένη ζωή στην όμορφη κορούλα τους . Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους στους διασώστες μας Μαρία και Βαγγέλη».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό