18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γενέθλια στο Μιλάνο για τον Δημήτρη Ιτούδη – Το πάρτι-έκπληξη και το φιλί στη σύζυγό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκπληξη γενεθλίων που δέχθηκε ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ.

Εν μέσω Eurobasket, όλοι τις τελευταίες μέρες μιλούν για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας στο μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη. Τόσο ο επαγγελματισμός του όσο και η δυναμική προσωπικότητά του, τον έχουν αναδείξει σε ένα από πιο αγαπητά πρόσωπα.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής είχε γενέθλια. Έγινε 52 ετών και το γιόρτασε μαζί με οικογενειακά και φιλικά του πρόσωπα, αλλά και παίκτες της ομάδας, σε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/Bx7_V2ZgVJIΤο πάρτι-έκπληξη στον Δημήτρη Ιτούδη και το τρυφερό φιλί στη σύζυγό του, Μαρία Εμμανουηλίδου

Μετά τον αγώνα μπάσκετ, ο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, και τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής μπάσκετ μαζεύτηκαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείο, όπου του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ο Δημήτρης Ιτούδης μπήκε στον χώρο έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του, Μαρία Εμμανουηλίδου, και έμεινε έκπληκτος μόλις αντίκρυσε το σκηνικό που του είχαν στήσει.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει τη σύζυγό του και να τη φιλήσει, ενώ λίγο αργότερο οι παρευρισκόμενοι τού τραγούδησαν για τα «Χρόνια Πολλά» και εκείνος έσβησε τα κεράκια της τούρτας του.

Η γοητευτική σύζυγος του Δημήτρη Ιτούδη

Ο προπονητής είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τη Μαρία Εμμανουηλίδου, την οποία λατρεύει, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο και την κόρη μου. Πρώτα, όμως, τους οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη. Λυπάμαι που έχασα τόσες ώρες μαζί τους. Όμως καταλαβαίνουν», έχει δηλώσει ο προπονητής για να δείξει την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τη σύζυγό του και την κόρη του, οι οποίες τον καταλαβαίνουν και τον στηρίζουν.

Ο Ιτούδης δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη σύζυγό του, στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει πάντα με χαμόγελα, με αγκαλιές ή φιλιά και δε διστάζει ούτε στιγμή να δείξει την τρυφερότητα που νιώθει μαζί τους.

φωτογραφιών: @dimitris_itoudis



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό