19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γεμάτη «ερωτηματικά» η ρεβάνς με Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Conference League και τα πράγματα περιπλέκονται ενόψει της ρεβάνς (14/03, 22:00). Εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ, η Μακάμπι έχει μετακομίσει από την φυσική της έδρα για τα ευρωπαϊκά ματς και τα δίνει στη Σερβία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.

Η Μακάμπι επιθυμεί το παιχνίδι αυτό να διεξαχθεί με κόσμο, ώστε να μπορέσουν και οι δικοί της οπαδοί να δώσουν το «παρών», αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτό. Όπως αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα, Sport5.co.il, η σέρβικη κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει δεκτό αυτό το αίτημα, υπό τον φόβο πως και αρκετοί Σέρβοι και φίλοι του Ολυμπιακού θα επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο.

Έτσι, «έπεσε στο τραπέζι» η πρόταση της Ουγγαρίας και το ενδεχόμενο το παιχνίδι να φιλοξενηθεί στη Βουδαπέστη. Υπάρχουν συζητήσεις για το γήπεδο είτε της Ουίπεστ, είτε της Χόνβεντ, εφόσον η σέρβικη κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στο αίτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η UEFA δεν μπορεί να αλλάξει την έδρα ενός ευρωπαϊκού αγώνα την τελευταία στιγμή, συνεπώς υπάρχουν σκέψεις πως αυτή η απόφαση θα παρθεί εντός της εβδομάδας αυτής.

Φαβορί παραμένει η έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, όμως, όλες οι πλευρές αναγνωρίζουν πως υπάρχει ένα σημαντικό «εμπόδιο» σε αυτό. Όσον αφορά τον κόσμο, ο Ολυμπιακός θα ενημερώσει τους οπαδούς της σύντομα για το εάν θα έχουν τη δυνατότητα ή όχι να ταξιδέψουν στο γήπεδο μαζί με την ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό