16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γεμάτες τύχη θα είναι οι επόμενες ημέρες γι’ αυτά τα ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τύχη ευνοεί τους εκπροσώπους των παρακάτω ζωδίων λίγο πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να τους επηρεάζει θετικά, ενώ το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στους Ιχθύες, στις 21 Δεκεμβρίου, φέρνει ξανά στο προσκήνιο παλιά σχέδια και λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού για μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου:

 ΤαύροςΑν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση κάντε το τώρα. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη, καθώς θα λάβετε τη στήριξη που χρειάζεστε. Λίγες ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, αλλά τονώνενται το αίσθημα ζεστασιάς και ηρεμίας που τόσο αναζητάτε στη ζωή σας. Μία συνάντηση ή επαφή με ένα άτομομ του παρελθόντος  θα αποτελέσει την έκπληξη της περιόδου.

ΑιγόκερωςΤα γενέθλιά σας πλησιάζουν και τώρα είναι η ευκαιρία για σοβαρές και σταθερές αποφάσεις. Σκέφτεσαι πάλι κάτι που είχατε αφήσει πίσω σας για καιρό και χαίρεστε με το πώς καταλήγουν τα πράγματα. Μπορεί να νιώθετε λιγάκι κουρασμένες και να σκέφτεσαι επιλογές του παρελθόντος, αλλά το θετικό κλίμα των ημερών σάς κάνει να ξεχνάτε κάθε δυσάρεστη σκέψη.

 ΙχθύεςΑυτές οι ημέρες θα σας δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία του παρελθόντος. Νιώθετε πιο δυνατές και έτοιμες να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν και οι ευκαιρίες για να τα καταφέρετε είναι μπροστά σας.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό