19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γαλλία: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Λιόν – Αιμόφυρτος ο Φάμπιο Γκρόσο | Σκληρές εικόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το λεωφορείο που μετέφερε τους παίκτες και το επιτελείο της Λιόν στο Vélodrome για το ντέρμπι με την Μαρσέιγ λιθοβολήθηκε από οπαδούς, με τον Φάμπιο Γκρόσο να δέχεται πέτρα στο πρόσωπο.

Νέο περιστατικό βίας στην Γαλλία!

Το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες και το επιτελείο της Λιόν στο Βελοντρόμ για το ντέρμπι εναντίον της Μαρσέιγ, για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1 δέχθηκε επίθεση με πέτρες!

Από την επίθεση, έσπασαν δύο τζάμια, με τον Φάμπιο Γκρόσο, προπονητή της ομάδας, να δέχεται θραύσματα γυαλιού στο πρόσωπο και να αιμορραγεί.

 

Μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο του γηπέδου, με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Λιόν να είναι σοκαρισμένοι με το πρωτοφανές περιστατικό.

 

Γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, με την αστυνομία να φτάνει άμεσα στο σημείο για να συλλέξει ευρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιόν αναβλήθηκε. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1 και θα έκλεινε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Φρανσουά Λετεσιέ επιβεβαίωσε την εξέλιξη λέγοντας:

«Αφότου διαπιστώθηκε τραυματισμός μελών της Λιόν, λάβαμε υπόψη την βούληση του συλλόγου να μην ξεκινήσει το ματς και το ισχύον πρωτόκολλο.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Θα συνταχθούν οι απαραίτητες αναφορές και στη συνέχεια το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό