18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Γίνομαι καλύτερα και επιστρέφω στις προπονήσεις’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
23.01.2024 | 11:30

Ο Τρόοστ Εκόνγκ
INTIME

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός -όσον αφορά τον τραυματισμό του- στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Νιγηρίας στα νοκ άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρίκης, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων στο τουρνουά.

Λιγότερο σοβαρός από όσο στην αρχή είχε παρουσιαστεί είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, μετά τον δεύτερο αγώνα της Νιγηρίας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έδωσε τη νίκη στους “σούπερ αετούς” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μυϊκό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι ικανό να τον θέσει εκτός τουρνουά, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το χθεσινό (22/1) 1-0 της χώρας του εναντίον της Νέας Γουινέας, που έδωσε την πρόκριση στη Νιγηρία.

“Δεν είμαι εκτός τουρνουά, γίνομαι καλύτερα και κοιτάζω να επιστρέψω στις προπονήσεις την Τετάρτη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εκόνγκ.

Το επόμενο παιχνίδι της εθνικής Νιγηρίας για τους “16” του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (27/1), με τον αντίπαλο να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός, καθώς σε τέσσερις από τους έξι ομίλους δεν έχει ολοκληρωθεί η τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό