20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γέννησε τη δεύτερη κόρη της η Σερένα Γουίλιαμς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της, έξι χρόνια μετά τη γέννηση της Αλέξις Ολίμπια.

Η Σερένα Γουίλιαμς έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριστάκι, την Αντίρα Ρίβερ.

Το χαρμόσυνο νέο γνωστοποίησε την Τρίτη (22/8) με ανάρτηση ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν.

«Είμαι ευγνώμων που αναφέρω ότι το σπίτι μας γεμίζει με αγάπη: ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μια ευτυχισμένη και υγιής μαμά. Νιώθω ευγνωμοσύνη»Σερένα Γουίλιαμς, μου έκανες άλλο ένα ασύγκριτο δώρο — είσαι ο GMOAT. Ευχαριστώ όλο το καταπληκτικό ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τη γυναίκα μου και την κόρη μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που παρουσίασα την @olympiaohanian στην αδερφή της» έγραψε ο Αλέξις Οχάνιαν.

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με εδάφιο από τη Βίβλο και το Ησαΐας 48:18 «Τότε η ειρήνη σου θα γινόταν σαν ποταμός και η ευημερία σου σαν τα κύματα της θάλασσας». Η Σερένα Γουίλιαμς γέννησε το πρώτο της παιδί, την Αλέξις Ολίμπια σχεδόν ακριβώς πριν από έξι χρόνια κατά τη διάρκεια του US Open του 2017.

Welcome, Adira River Ohanian.

I’m grateful to report our house is teaming with love: a happy & healthy newborn girl and happy & healthy mama. Feeling grateful. @serenawilliams you’ve now given me another incomparable gift — you’re the GMOAT. Thanks to all the amazing medical… pic.twitter.com/AUwvt8JprI

— Alexis Ohanian (@alexisohanian) August 22, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό