22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Γέλασα μαζί της, αγνώριστη στην Eurovision»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια άνευ προηγουμένου κριτικη άσκησε στην Έλενα Παπαρίζου ο Σταμάτης Κραουνάκης, μετά την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικο της Eurovision. Πιο συγκεριμένα,  γνώστος μουσικοσυνθέτης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα, γερή. Και εδώ που τα λέμε το τραγούδι της εξακολουθεί στα χρόνια να είναι η καλύτερη ελληνική συμμετοχή».

Στην ίδια ανάρτηση, μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε και την ελληνική συμετοχή με την Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” της, ενώ θέλησε να υπερασπιστεί και τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει την επιμέλεια της εμφάνισής της στη σκηνή:  

«Η δικιά μας λόγο τσίταμπουρλα τα ταμπούρλα. ΟΚ, εγώ το είπα και συ νιώσ’ το. Ο Θανάσης και ο Ζερόμ ήταν χαριτωμένοι και καλά θα τους προτιμούσα πιο μπρεχτ. Δεν αντέχω τόση πλακίτσα την ώρα που καταπίνονται δισεκατομμύρια με την Ευρώπη σε αυτό το αδιανόητο μαύρο χάλι.

Μη μου μιλάτε άσχημα για τον Φωκά, του χρωστάει πολλά η Ελλάδα για το πρόσωπο της στο διαγωνισμό αυτό. Εύχομαι αύριο, Σάββατο να ευχαριστηθείτε. Δεν προβλέπω πολλά για το Μαρινάκι, υπήρξαν πολύ καλύτερα από δικό μας.

Ας κρατήσουν οι χοροί και ας πρωταγωνιστήσει η ανθρωπιά, η τέχνη και το καλό γούστο», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην ανάρτηση του, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Fay’s Time.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό