18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γάμοι σε τιμές… κόστους – Προσφορές ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cute Little Wedding Chapel, τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να τελέσουν τους γάμους στις 14 Φεβρουαρίου 2024 σε εξαιρετικά οικονομική τιμή. Σε περίπτωση που προσκαλέσουν έως και τέσσερις καλεσμένους στην τελετή θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν της προσφοράς των 14 δολαρίων. Αν, όμως, θελήσουν να έχουν έως και 30 καλεσμένους στο γάμο θα πρέπει να πληρώσουν την κανονική αμοιβή στο παρεκκλήσι. 

«Παντρευτείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο όμορφο εσωτερικό ή υπαίθριο εκκλησάκι μας», έγραψε η εταιρεία προσθέτοντας, «είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό να παντρευτείτε εδώ». 

Το παρεκκλήσι σημείωσε ότι η αμοιβή των 14 δολαρίων καλύπτει μόνο τη γαμήλια τελετή η οποία περιλαμβάνει έναν «special θεό έρωτα». Εάν τα ζευγάρια δεν έχουν άδεια γάμου, μπορούν να εκδώσουν μία στην περιοχή του Λονγκ Μπιτς με 85 δολάρια και «με επιπλέον 90 θα πληρώσουν τα συμβολαιογραφικά τέλη, 175 δολάρια στο σύνολο». Μπορούν να επιλέξουν να κάνουν τον γάμο τους είτε σε εσωτερικό παρεκκλήσι είτε στην «εξωτερική τροπική βεράντα», ωστόσο όλες οι υπαίθριες τελετές θα μεταφερθούν στο εσωτερικό του σε «περίπτωση κακοκαιρίας». 

Η τελετή μπορεί να κοστίζει μόνο 14 δολάρια, αλλά τα ζευγάρια μπορούν να προσθέσουν διάφορες ανέσεις με επιπλέον κόστος. Για παράδειγμα, όταν τα ζευγάρια παίρνουν τις άδειες γάμου τους μέσω του παρεκκλησιού, μπορούν να έχουν επικυρωμένα αντίγραφα που τους αποστέλλονται ταχυδρομικά με κόστος 15 δολάρια έκαστο. 

Το παρεκκλήσι παρέχει δυνατότητες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης του γάμου, με το κόστος των φωτογραφιών να βρίσκεται στα 75 δολάρια, ενώ το κόστος της βιντεοσκόπησης ανεβαίνει στα 100. Εάν τα ζευγάρια δεν έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν δαχτυλίδια πριν από την τελετή, μπορούν να αγοράσουν χρυσές ή ασημένιες βέρες από εκεί, με τις τιμές να κυμαίνονται από 25 έως 35 δολάρια. 

Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερες και «πλουσιότερες» διακοσμήσεις, για παράδειγμα «μπορούν να προσθέσουν κουρτίνες με μεταξωτές ανθοσυνθέσεις με επιπλέον κόστος τα 50 δολάρια». 

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχουν «υπέροχες μεταξωτές ανθοδέσμες» και «καλάθια για τα κορίτσια των λουλουδιών» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν κατά τη διάρκεια της τελετής. Ωστόσο, αν θέλουν πραγματικά λουλούδια για τη δική τους μεγάλη μέρα, το παρεκκλήσι θα τους παραπέμψει «σε τοπικά ανθοπωλεία που θα αναλάβουν την παράδοση».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KTLA -με έδρα το Λος Άντζελες- οι περισσότεροι από τους γάμους των 14 δολαρίων θα τελούνται από τον Άλαν Κατζ, ο οποίος έχει παντρέψει περισσότερα από 6.500 ζευγάρια. Ο Κατζ είναι ο προεδρεύων ιερέας της Great Officiants, και μάλιστα έκανε πρόσφατα εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά ριάλιτι του Prank Panel, μαζί με τον Τζόνι Κρόξνβιλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό