19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γάλλος πολιτικός τον συνδέει με δυο δολοφονίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάρτηση του Καρίμ Μπενζεμά, με περιεχόμενο για την υποστήριξη του παλαιστινιακού λαού έφερε πολλά αρνητικά σχόλια, ακόμα και από τον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας. Ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ κατηγορήθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας για “σχέσεις με τη μουσουλμανική αδελφότητα”, και πλέον δέχεται τα… πυρά του πρώην υποψηφίου πρόεδρου, Ερίκ Ζεμούρ.

Στο “στόχαστρο” και πάλι ο Καρίμ Μπενζεμά, μετά το μήνυμα του Γάλλου επιθετικού για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και της παλαιστινιακής Χαμάς (με περιεχόμενο για την υποστήριξη του παλαιστινιακού λαού).

Η ανάρτηση του Καρίμ Μπενζεμά σχολιάστηκε από τον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας, με τον υπουργό Εσωτερικώ της χώρας, Ζεράλντ Νταρμανέν, να δηλώνει: «Ο κ.Καρίμ Μπενζεμά έχει μια περιβόητη σχέση, όπως όλοι γνωρίζουμε, με την Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Νέες δηλώσεις στη Γαλλίας σε βάρος του Καρίμ Μπενζεμά, έκανε αυτή τη φορά ο πρώην υποψηφίος πρόεδρος της Γαλλίας –στις εκλογές του 2022– Ερίκ Ζεμούρ.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γάλλος πολιτικός συνέδεσε τον επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι.Ο πρώτος δολοφονήθηκε από ισλαμιστή σε σχολείο στην Αράς, ενώ ο δεύτερος αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία από φανατικό Τσετσένο.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας μουσουλμάνος που θέλει να εφαρμόσει τη σαρία, και η σαρία προβλέπει τζιχάντ, και τζιχάντ σημαίνει να σκοτώσεις τον Ντομινίκ Μπερνάρ, σημαίνει να σκοτώσεις τον Σάμιουελ Πάτι. Κάνω μια απευθείας σύνδεση γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σαρία είναι ένας θεϊκός νόμος, ότι τους επιβάλλεται. Η σαρία προβλέπει, μεταξύ άλλων, ιερό πόλεμο κατά των απίστων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζεμούρ, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντιφιλελεύθερες και κατά της μετανάστευσης θέσεις του.

Donc là Eric Zemmour fait tranquillement un lien direct entre Karim Benzema, le Jihad et l’assassin du professeur Dominique Bernard à la télévision publique. On marche sur la tête là ?! pic.twitter.com/fLHr6WnrwC

— Virginie Sainsily (@vsainsily) October 19, 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό