24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Β.Κόκκαλης στον ΣΚΑΪ: Πιθανή η αποχώρηση κάποιων στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ – Μέχρι ενός ορίου η κριτική στον Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη στιγμή που τέθηκε υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης, εγώ, η Αυγή και οι συνάδελφοι στο «Κόκκινο», βρεθήκαμε στο επίκεντρο μιας ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης και δολοφονίας χαρακτήρα, είπε ο Σπύρος Ραπανάκης

«Δεν είναι τόσο τραγικά όσο περιγράφονται τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένταση και διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν έχει φτάσει εκτός ορίων η κατάσταση και δεν φοβάμαι το θέμα της διάσπασης, γιατί χωράμε όλοι» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

Πάντως, πρόσθεσε ότι είναι πιθανόν κάποια στελέχη να αποχωρήσουν.

«Το θέμα» συμπλήρωσε «δεν είναι τι θέλω εγώ, είναι τι θέλει ο κόσμος. Και ο κόσμος έδειξε ότι ζητά τρία πράγματα: ανανέωση, ενότητα και ομοψυχία απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και σε αυτό τον αγώνα δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς».

Τόνισε ότι πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον κ. Κασσελάκη και πρόσθεσε: «Εάν κάποιος συνεχίζει και θέτει θέμα στο πρόσωπο του αρχηγού, τότε είναι δικό του δικαίωμα να πράξει ότι πρέπει να πράξει».

Μάλιστα σημείωσε ότι «εκφράζονται διαφωνίες από ιστορικά στελέχη και κάπου ίσως να είναι και δικαιολογημένες, αλλά εως ένα σημείο, υπάρχει κι ένα όριο. Μας χωράει όλους ο ΣΥΡΙΖΑ». 

Ραπανάκης: Βρεθήκαμε στο επίκεντρο ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης

Στην ιδια συζήτηση συμμετείχει και ο πρώην διευθυντής της Αυγής Σπύρος Ραπανάκης ο οποίος μίλησε για την παραίτησή του.

«Στην παραίτησή μου δεν υπάρχει καμία ίντριγκα, δεν εξωθήθηκα σε παραίτηση. Όπως είπα και χθες, θεώρησα πολιτική και επαγγελματική μου υποχρέωση να κατάθεσω την παραίτησή μου, διότι η διεύθυνση της Αυγής, που είναι ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει και χαρακτηριστικά πολιτικού στελέχους. Με την αλλαγή ηγεσίας από τον κ. Κασσελάκη και άρα της ιδιοκτησίας θεώρησα ότι έπρεπε να παραιτηθώ, θεώρησα αυτονόητο να διευκολύνω τη νέα ηγεσία».

Πρόσθεσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η Αυγή στήριξαν κάποιον από τους υποψήφιους, «ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός» όπως είπε.

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Όλη την προεκλογική περίοδο, ή μάλλον από τη στιγμή που τέθηκε υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης βρέθηκα προσωπικά εγώ και η Αυγή και οι συνάδελφοι στο «Κόκκινο», βρεθήκαμε στο επίκεντρο μιας ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης και δολοφονίας χαρακτήρα». 

«Οι επιθέσει αυτές έγιναν και από στελέχη που στήριξαν τον κ. Κασσελάκη και δεν καταδικάστηκαν αυτές οι συμπεριφορές. Μας κατηγορούσαν από το ότι στηρίζαμε Αχτσιόγλου μέχρι ότι θα έρχονταν να κάνουν εκκαθαρίσεις», είπε ο κ. Ραπανάκης και πρόσθεσε πως από τη στιγμή που αυτό δεν καταδικάστηκε, έκρινε σκόπιμο να παραιτηθεί.

Σε ερώτηση από ποιον γίνονταν αυτές οι επιθέσεις, απάντησε πως «είναι δημόσια όλα αυτά και γνωστά».

Για το πώς κρίνει ο ίδιος τον κ. Κασσελάκη είπε ότι πέτυχε μια σημαντική νίκη, είναι μοναδικό αυτό που έκανε, θα διδάσκεται στις σχολές επικοινωνίας.

Πρόσθεσε ότι του πιστώνει πως η δική του συμμετοχή αναζωογόνησε το ενδιαφέρον και έφερε κόσμο στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό