17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βόρεια Εύβοια: Πτώση πολιτικού ελικοπτέρου (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Έπεσε πολιτικό ελικόπτερο το πρωί στη Βόρεια Εύβοια.

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έκαναν λόγο για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου στη βόρεια Εύβοια, πάνω από την Αγία Άννα. Το ελικόπτερο φαίνεται πως έπεσε στη θάλασσα.

Πρόκειται για Agusta Α109, πολιτικού τύπου, με επιβαίνοντες 2 άτομα, και εκτελούσε ιδωτική πτήση, Αφίδναι- Μαντούδι – Βιομηχανική Περιοχή Βόλου .

Δείτε το βίντεο παρακάτω (Προσοχή – Ευαίσθητο περιεχόμενο)

Σύμφωνα τώρα με την ΕΡΤ, το πολιτικό ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ περίπου στις 10.30. Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πηγαίνει Super Puma για διάσωση στη θάλασσα.

Στην περιοχή σπεύδουν 4 πλωτά σκάφη του Λιμενικού και 2 ιδιωτικά αεροσκάφη. Πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδή της και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας «υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι πολιτικό, είμαστε καθοδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης».

«Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ o Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης μίλησε προ ολίγου στην ΕΡΤ και δήλωσε πως έχουν εντοπιστεί συντρίμμια στην παραλία Αχλάδι και πως πρόκειται για πτώση ελικοπτέρου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, evima.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό