19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βόρεια Εύβοια: Ένα άτομο επέβαινε στο ελικόπτερο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα άτομο, ο χειριστής, επέβαινε στο ιδιωτικό ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε χθες, Πέμπτη, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της παραλίας Αχλαδίου, στη Βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.

Κατά το Λιμενικό, οι έρευνες στο σημείο έχουν διακοπεί, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί η ανέλκυση του ελικοπτέρου τις επόμενες ημέρες.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, η σορός του πιλότου, η οποία ανασύρθηκε νωρίτερα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου, όπου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Η άτρακτος του ελικοπτέρου, μέσα από την οποία ανασύρθηκε η σορός, εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικόπτερο Α-109 απογειώθηκε χθες, Πέμπτη, το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι με προορισμό την βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Λίγο μετά την απογείωση από το Μαντούδι, ο 69χρονος χειριστής φέρεται να ανέφερε ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς.

Το ελικόπτερο χάθηκε από τον ορίζοντα και μετά από λίγο φάνηκε να πέφτει στη θάλασσα και ενώ μαινόταν σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό