16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

βόμβα του Μίσιτς, για χάρη ποιας ομάδας θα επέστρεφε στην EuroLeague

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετά καλοκαίρια προσπάθειας, ο Βασίλιε Μίσιτς έκανε το μεγάλο βήμα για το NBA το 2023. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ιδανικά αυτό το νέο κεφάλαιο, αφού ήταν παραγκωνισμένος στον πάγκο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, εν τέλει έγινε ανταλλαγή στους Σάρλοτ Χόρνετς όπου φαίνεται πως έχει βρει το χρόνο και το χώρο που θέλει για να δείξει την κλάση του.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν ξεχνά τι έχει καταφέρει στην Ευρώπη και δη με τη φανέλα της Αναντολού Εφές με την οποία στέφθηκε back-to-back πρωταθλητής. Παρόλα αυτά, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη φανέλα ποιας ομάδας θα ήθελε να φορέσει αν επέστρεφε στην Euroleague, δεν αναφέρθηκε πρωτίστως στην τουρκική ομάδα, αλλά στην Μπαρτσελόνα που, όπως τόνισε, θεωρεί εκ των κορυφαίων της «Γηραίας Ηπείρου» και στην οποία βρέθηκε πολύ κοντά κάποια στιγμή στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη:

«Τι θα κάνω όταν το συμβόλαιο τελειώσει; Δεν ξέρω, είναι μακρύς ο δρόμος, έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ (σ.σ. στο NBA) την επόμενη χρονιά, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μία ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Αν θα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα αν επιστρέψω στην Ευρώπη; Φυσικά, μου αρέσει η Μπάρτσα, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήμουν κοντά μία φορά αλλά δεν συνέβη λόγω συγκυριών. Αλλά η καρδιά μου είναι επίσης στην Εφές, όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό