24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βόμβα στο Υπουργείο Εργασίας: Εντοπίστηκε μοτοσικλέτα των τρομοκρατών

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο στοιχείο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής για να ξετυλίξουν το κουβάρι της τρομοκρατικής ενέργειας που έγινε προ λίγων ημερών στην οδό Σταδίου, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε το μέσο που φαίνεται πως χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα και έφυγαν από το σημείο. Όπως αναφέρει το Mega, είναι μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, σε όχι μεγάλη απόσταση από το Υπουργείο Εργασίας και το σημείο που έγινε η έκρηξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μια μηχανή, που έχει κλαπεί από συνοικία της Αθήνας. Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταφέρουν να «χαράξουν» τη διαδρομή που έκαναν οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν οι αστυνομικοί εάν θα πήγαινε κάποιο να την πάρει. Τελικά, η μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου οι Αρχές αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από κάποια τρομοκρατική οργάνωση για το χτύπημα στην οδό Σταδίου. Πάντως, οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο οπτικό υλικό, τόσο από την ώρα της έκρηξης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες. Στο υλικό αυτό αναζητούν κρίσιμα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών που σταμάτησαν απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και άφησαν την τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό