17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βόλος: Στην Ούλου ο Δημήτρης Μεταξάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρελθόν αποτελεί από τον Βόλο ο Δημήτρης Μεταξάς με τον Έλληνα μέσο να μετακομίζει στη Φινλανδία για λογαριασμό της Ούλου.

Τίτλοι τέλους ανάμεσα στον Βόλο και τον Δημήτρη Μεταξά. Ο Έλληνας μέσος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μαγνησίας μετακομίζοντας στη Φινλανδία για χάρη της Ούλου.

Με επίσημη ενημέρωση οι Φινλανδοί γνωστοποίησαν την απόκτηση του 20χρονου χαφ ο οποίος φέτος μέτρησε μόλις 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα του Βόλου. Συνολικά με τον Βόλο ο Μεταξάς συμπλήρωσε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Ούλου. Νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Έκανα κάποια έρευνα και ρώτησα τον φίλο μου Νικολάι Άλχο για το κλαμπ.

Έχω μια καλή εικόνα για τον σύλλογο και το ποδοσφαιρικό του έργο. Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από σκληρή δουλειά και ανταγωνισμό θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη», δήλωσε ο Έλληνας μέσος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ούλου με την οποία ο 20χρονος υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό