23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βόλος: Με 17 παίκτες στη φιέστα της ΑΕΚ – Χωρίς επιθετικό και με τον τρίτο τερματοφύλακα

Ειδήσεις Ελλάδα

Super League: Ο Βόλος θα παραταχθεί στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ με μόλις 17 παίκτες, καθώς ο Κώστας Μπράτσος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Μισός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League, ο Βόλος.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τους Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Κότνικ, Πιρές και Μεθκίδα, με αποτέλεσμα ο Κώστας Μπράτσος να έχει μόλις 17 παίκτες στην αποστολή.

Μάλιστα, σε αυτή δεν υπάρχει «καθαρός» σέντερ φορ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο τρίτος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Αυγερινός, μιας και ο Συμεών Παπαδόπουλος, παρότι θα βρίσκεται στην Αθήνα, δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά την επιστροφή του από ρήξη χιαστών.

Αναλυτικά την αποστολή του Βόλου αποτελούν οι: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκάγκι, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς και Τσελεμπάκης.

Στην τελευταία προπόνηση, το παρών έδωσε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε με τον Μπράτσο, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές ζητώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να τιμήσουν τη φανέλα και το όνομα της ομάδας και το κυριότερο να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια τη φετινή χρονιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό