23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βόλος: Αύριο θα τελεστεί η κηδεία του βρέφους που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αύριο, Τρίτη 07 Νοεμβρίου, θα κηδευτεί το 4 μηνών κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στον Βόλο, όταν μηχανή παρέσυρε τον παππού του, που το κρατούσε στην αγκαλιά.

Την Τρίτη 07 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η κηδεία του 4 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν μηχανή παρέσυρε έναν 53χρονο, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του εγγονάκι του, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την οδό Ιάσονος.

Η μητέρα και η αδελφή του επισκέπτονται στο κρατητήριο τον 33χρονο που «βύθισε» τον Βόλο στο πένθος, ενώ, τον παρακολουθεί ψυχολόγος.

«Πεθαίνει, πεθαίνει το μωρό» – Η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε το βρέφος στα επείγοντα

Τις στιγμές αγωνίας που επικράτησαν κατά τη μεταφορά του βρέφους από το σημείο που χτυπήθηκε και εν τέλει έχασε τη ζωή του από διερχόμενη μηχανή, μέχρι το νοσοκομείο στο Βόλο, περιγράφει οδηγός ταξί.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ίδιος τονίζει αρχικά ότι όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος το βράδυ του Σαββάτου , το πλήθος που βρισκόταν εκεί συγκεντρωμένο του φώναζε «πεθαίνει το μωρό».

Έπειτα, η γιαγιά του τεσσάρων μηνών βρέφους, επιβιβάστηκε μαζί του στο ταξί και έπειτα έφτασαν γρήγορα στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος απο δεξιά, λέγοντας πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό. Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο.

Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση. Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου ανοίξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς»

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του νεκρού βρέφους – «Καταστράφηκε η ζωή μας»

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια» λέει στο MEGA ο άτυχος πατέρας που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του οποίο σκοτώθηκε μόλις τέσσερις μήνες αφού το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως λέει ο πατέρας η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος και «έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά» για το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», καταλήγει ο πατέρας.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό