20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Βροχή» ευκαιριών από την Μπρέντφορντ, αλλά ισοπαλία με τη Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Φινάλε που μόνο στην Premier League θα μπορούσαμε να δούμε. Η Μπρέντφορντ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Οι Λονδρέζοι είχαν απίστευτα πολλές και καλές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Τεν Χαγκ, είχε κάνει το 0-1 στο 90+6′. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τη νίκη η Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Αγέρ στο 90+9′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το ματς: 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Γιουνάιτεντ, με τον Φερνάντες να σουτάρει εκτός περιοχής, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ. Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν ισορροπημένο, ωστόσο μετά άρχισε η… κατηφόρα προς την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Η Μπρέντφορντ είχε αρχίσει να «πολιορκεί» την αντίπαλη περιοχή. Στο 24′ ο Τόνει έφτασε μια ανάσα από το 1-0, καθώς πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια θέση σημάδεψε το δοκάρι. Εννιά λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Ζανκά να σημαδέψει το δοκάρι (οριζόντιο) μετά από κεφαλιά που πήρε.

Οι «μέλισσες» είχαν την κυριαρχία, ωστόσο παρά τις συχνές επισκέψεις τους στην περιοχή του Ονάνα, δεν είχαν καταφέρει να βρουν ένα «χρυσό» γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα για τη νίκη.

Το δεύτερο μέρος:

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να έχει… συνέλθει από την πολιορκία της Μπρέντφορντ. Στο 54′ ο Χόιλουντ έκανε ένα σουτ από τη μεγάλη περιοχή ωστόσο ο Φλέκεν απέκρουσε. Μετά από αυτή τη φάση το ματς ήταν μία «λούπα» του πρώτου μέρους.

Η Μπρέντφορντ ήταν μόνιμα στην επίθεση και στο τρίλεπτο 56-59′ έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 65′ και στο 70′ οι «μέλισσες» είχαν άλλες δύο καλές φάσεις, ενώ μέχρι το 90′ οι συνεχείς επιθέσεις δεν είχαν σταματήσει από την πλευρά των Λονδρέζων.

Το ποδόσφαιρο ωστόσο… τιμωρεί και παρά τις ευκαιρίες της Μπρέντφορντ, η Γιουνάιτεντ είναι αυτή που βρήκε το γκολ. Στο 90+6′ ο Μέισον Μάουντ, υποδέχθηκε την μπάλα μετά από πάσα του Κασεμίρο και με υπέροχο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «μέλισσες» βέβαια, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Τρία λεπτά μετά το γκολ της ομάδας του Τεν Χαγκ, ο Τόνεϊ έκανε μία εξαιρετική ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι και ο Αγιέρ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό