21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρετανός το μετέτρεψε σε μπαλάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ελληνική συμμετοχή φαίνεται ότι έχει «μαγέψει» τους πάντες φέτος, αφού οι αντιδράσεις από ξένους fans και μουσικούς στο Youtube, αλλά και τα στο Tik Tok δεν έχουν σταματημό! Ένας εξ αυτούς, ο οποίος όχι απλά αντέδρασε αλλά μεταμόρφωσε το “ZARI”, είναι ο Aaron Sibley! 

Ο Βρετανός τραγουδιστής φόρεσε μάλιστα και ένα μπλουζάκι με την σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Zari» με τον δικό του τρόπο….

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στην @eurovision φέτος είναι καταπληκτική και έπρεπε να κάνω προσπάθεια», αναφέρει και εξηγεί ότι μαθαίνει ελληνικά εδώ και λίγο καιρό. «Είναι τόσο όμορφη γλώσσα, αλλά και δύσκολη», ομολογεί. Δηλώνει ακόμη ότι ο Έλληνας σύντροφός του τον μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της. «Ερωτεύτηκα», σημειώνει.

Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησα» και στο βίντεο ακούγεται να λέει : «Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο».

Η τραγουδίστρια μάλιστα σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού συναδέλφου της «Είναι τόσο όμορφο».

Τα βίντεο του Άαρον Σίμπλεϊ μετρούν ήδη χιλιάδες προβολές και έχουν αποσπάσει πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια του να τραγουδήσει στα ελληνικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό