17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βρετανίδα έριχνε βιάγκρα στον καφέ των συναδέλφων της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με γυναίκα να κατηγορείται ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τις συναδέλφους της, ανακατεύοντας τριμμένα δισκία από βιάγκρα στον καφέ τους.

Ο λόγος για την Κάρεν Μπιλ, 62 ετών, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Envirograf, εργοστάσιο προϊόντων πυροπροστασίας στο Ντόβερ στη νότια Αγγλία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπιλ βιντεοσκοπήθηκε να πειράζει ένα βάζο με νεσκαφέ, όπως αναφέρθηκε στη δίκη που γίνεται εναντίον της στο Κάντερμπερι.

Η κάμερα είχε στηθεί μετά από παράπονα που έγιναν για τον καφέ που έφτιαχνε, με υπαλλήλους της εταιρείας να κάνουν λόγο για περίεργη γεύση, όπως και μπλε και άσπρες κηλίδες στον καφέ και έναν πολτό.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα, η Μπιλ εμφανίζεται να φοράει γάντια από λάτεξ και να κουνά το βάζο με τον καφέ. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, βρέθηκαν δύο βάζα καφέ που περιείχαν σιλδεναφίλη, μια ουσία για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία πωλείται με τη γνωστή επωνυμία Βιάγκρα, καθώς και ένα φάρμακο για την υψηλή χοληστερίνη.

«Σίγουρα όχι κάτι που θα περίμενες να βρίσκεται μέσα στο νεσκαφέ», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας.

Τα μολυσμένα βάζα βρέθηκαν στα γραφεία δύο συναδέλφων της Μπιλ, τη λογίστρια και τη γραμματέα της εταιρείας.

Η Μπιλ, η οποία εργαζόταν στην εταιρεία για επτά χρόνια, αρνείται τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον της για απόπειρα χορήγησης δηλητηρίου ή άλλου καταστροφικού ή επιβλαβούς πράγματος με σκοπό να τραυματίσει ή να ενοχλήσει, μεταξύ Ιουλίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2018. Όπως είπε στην αστυνομία, έπεσε θύμα κακόβουλων καταγγελιών, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε παράπονα από τις συναδέλφους της.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας είπε ότι καμία από τις χημικές ουσίες που βρέθηκαν δεν ήταν τοξική, αλλά ισχυρίστηκε ότι η Μπιλ σκόπευε να βλάψει τους συναδέλφους της.

Η δίκη της Κάρεν Μπιλ συνεχίζεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό