23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βραδινή έξοδος και… selfies για Βανδή και Τσιμτσιλή! Πού βρέθηκαν; (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Βραδινή έξοδο για λαμπερό opening στην Κηφισιά έκανε η Δέσποινα Βανδή στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε και εκεί συναντήθηκε με πολλές άλλες λαμπερές παρουσίες, ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Πέτρος Κωστόπουλος και πολλοί άλλοι. 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου hair salon “GAROS”, με ένα μοναδικό party από το οποίο δεν έλειπε κανείς! Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, βρέθηκαν στην πιο λαμπερή ατμόσφαιρα του νέου χώρου “GAROS” και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του event ήταν, εκτός από τη Δέσποινα Βανδή, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν επίσης ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Μάγκι Χαραλαμπίδου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Τόνι Δημητρίου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Νίκη Κάρτσωνα που είδαμε μετά από πολύ καιρό αλλά και πολλοί άλλοι.

Η λαμπερή βραδιά έκλεισε με μία μεγάλη έκπληξη! Ο γνωστός κομμωτής κατά αποκλειστικότητα ανακοίνωσε την συμμετοχή του σε ένα πολύ μεγάλο project που αφορά μία πλατφόρμα e-shop με είδη περιποίησης που θα αλλάξει όλα όσα ξέραμε αναφορικά μετά e-shop ειδών ομορφιάς. Θα είναι μία πρόταση μοδας, θα ορίζει την τάση, θα είναι η αρχή της αλλαγής.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό