22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βρήκαμε τον «δίδυμο αδελφό» του και είναι θρύλος της ροκ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχει μία θεωρία (και ας μην είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη) ότι κάθε άτομο στη Γη έχει «κάπου εκεί έξω» και έναν άνθρωπο που αποτελεί «ακριβές αντίγραφό» του. Αν και δεν ξέρουμε αν αυτή η θεωρία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ίσως αυτό να ισχύει για τον εμβληματικό κιθαρίστα Τζίμι Πέιτζ, καθώς πλέον όλος ο κόσμος πιστεύει πως βρήκε τον σωσία του.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ο Πέιτζ θα ξετρελαινόταν με αυτή την ιδέα καθώς, οι χρήστες των social media ανακάλυψαν πως ο κιθαρίστας των Led Zeppelin είναι «φτυστός» ο ακροδεξιός νικητής των εκλογών στην Ολλανδία, Γκέερτ Βίλντερς!

Ναι, καλά διαβάσατε. Αν και οι δύο άνδρες έχουν μία κάποια διαφορά στην ηλικία (ο Τζίμι Πέιτζ είναι 79 ετών ενώ ο Βίλντερς 60), αν τους βάλεις δίπλα δίπλα, η ομοιότητα είναι προφανής, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά αν οι δύο άνδρες έχουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους.

Όσον αφορά το who is who των δύο ανδρών, ο Τζίμι Πέιτζ είναι ένας από τους μουσικούς που εξέλιξαν σε μεγάλο βαθμό τη παγκόσμια ροκ μουσική σκηνή ενώ αποτέλεσε πυλώνα μίας από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) μπάντες στον κόσμο, τους Led Zeppelin.

Στον αντίποδα, ο Γκέερτ Βίλντερς, αποτελεί τον επικεφαλής του ακροδεξιού αντι-ισλαμικού κόμματος «Partij voor de Vrijheid», ενώ είναι γνωστός στον κόσμο ως ο «Ολλανδός Τραμπ», κάτι που -λίγο πολύ- περικλείει σε μεγάλο βαθμό το τι είδους άνθρωπος είναι και το τί πρεσβεύει.

Καμία σχέση δηλαδή μεταξύ τους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό