19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη σε βαλτώδη λίμνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της υπόθεσης της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου ειδοποιήθηκαν ότι έχει βρεθεί το πτώμα, στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Τραγική φιγούρα η μάνα τη στιγμή που έμαθες ότι βρέθηκε το πτώμα του γιου της.

Πρόκειται για μια βαλτώδη περιοχή όπως φαίνεται στα πρώτα πλάνα που δόθηκαν από το σημείο. Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σορός ανήκει στον εξαφανισμένο Μπάμπη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν στις έρευνες, η σορός του άτυχου 31χρονου βρέθηκε μπρούμυτα, μέσα στο νερό και σκεπασμένη με ένα βαρύ αντικείμενο. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το βάρος που τοποθετήθηκε πάνω από το άψυχο σώμα του Μπάμπη είχε σκοπό να κρατήσει την σορό βυθισμένη στο νερό ώστε να μην βγει στην επιφάνεια. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η σορός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη σήψη γεγονός που δυσκολεύει τους εμπειρογνώμονες να διαπιστώσουν μετά βεβαιότητας πώς προέκυψε ο θάνατος του 31χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από 18 ημέρες.

Σημειώνεται ότι, στο σημείο έσπευσαν συγγενείς του αγνοούμενου καθώς και ιατροδικαστής προκειμένου να γίνει η αναγνώριση της σορού. Έχουν δηλωθεί στις Αρχές τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Επίσης, στις έρευνες συμμετέχει τα τελευταία 24ωρα και ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή όπου λίγο πριν από τις 17:00 ξεκίνησε να διαρρέει η είδηση ότι βρέθηκε σορός και -όπως όλα δείχνουν- πρόκειται για τον αγνοούμενο Μπάμπη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγγενείς του 31χρονου, ενημερώθηκαν την ώρα που βρίσκονταν έξω από το πρωτοδικείο Μεσολογγίου όπου βρίσκεται ο κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, χωρίς ο ίδιος να έχει παραδεχθεί ή ομολογήσει το παραμικρό μέχρι τώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, καθώς τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος, ενώ οι δυο τους θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό