17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βούτσης στον ΣΚΑΪ: Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ 

«Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης πρώην πρόεδρος της Βουλής, στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, κληθείς να απαντήσει για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή νέου προέδρου. 

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι το γεγονός ότι ο Στ. Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής «δημιουργεί διχασμό στην άσκηση πολιτικής εκτός, στα κινήματα, την επαφη με την κοινωνία αλλά χάνει στο σκέλος στο πολύ σοβαρό της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης».

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Βόλο, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, ο κ. Βούτσης είπε πως «το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε εκεί με πραγματικό ενδιαφέρον καθώς και τα κλιμάκια του κόμματος, θέτοντας το ζήτημα των υποδομών», προσθέτοντας ότι «ο νέος πρόεδρος βάζει το δικό του αποτύπωμα στο τρόπο επικοινωνίας και άσκησης πολιτικής και αυτό κρίνεται». 

Είπε ακόμα ότι ο Στ. Κασσελάκης διαθέτει μια άλλη λογική στην επικοινωνία, που έχει απήχηση στους νέους, κάτι που όπως ανέφερε ο ίδιος «δεν είναι αυτής της σχολής».

Επίσης σοβαρό χαρακτήρισε το ζήτημα με την «λειψή σχέση» που έχει με τη πολιτική ο κ. Κασσελάκης γεγονός που θα δυσκολέψει την αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα.

Αναφορικά με τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο κόμμα, ο κ. Βούτσης είπε ότι το αφήγημα για «υπαίτιους και υπονομευτές από την προηγούμενη γενιά λειτουργεί διχαστικά».

Όσον αφορά το συνέδριο του κόμματος και πότε αυτό θα οριστεί, είπε ότι θα καθοριστεί ανάλογα με το πολιτικό σχέδιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό