23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουλή: Φουλ επίθεση Ανδρουλάκη – «Σιαμαία με την ολιγαρχία η Νέα Δημοκρατία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γάντι που έχουν πετάξει όλοι σχεδόν οι κυβερνητικοί υπουργοί και βουλευτές σήκωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας στις γαλάζιες αιτιάσεις περί διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου προσωπικά με οικονομικά συμφέροντα.

«Όλα αυτά που λέτε και αναμασάτε, ότι είμαστε διαπλεκόμενοι, είναι θλιβερά, κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι σιαμαία η Νέα Δημοκρατία με την εγχώρια ολιγαρχία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σύντομη παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, συμπληρώνοντας πως τα περί διαπλοκής της πράσινης παράταξης είναι «γελοία και αστεία» και «το πιο σύντομο ανέκδοτο».

«Κάνοντας ζάπινγκ στα κανάλια και διαβάζοντας τα σάιτ, παντού υπάρχει μια πανίσχυρη προπαγανδα της ΝΔ. Θα πει ο Μητσοτακης οτι ειμαι διαπλεκομενος; Τα δικά σας κίνητρα ειναι καθεστωτικά, τα δικά μας ειναι αξιακά», όπως ανέφερε, κατηγορώντας μάλιστα την κυβέρνηση, ότι κάθε φορά που στριμώχνεται πολιτικά, όπως ανέφερε, υιοθετεί τις ψεκασμένες θεωρίες του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ίδια ώρα κατήγγειλε πως η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα, ρωτώντας την ποιος χάλκευσε, όπως κατήγγειλε, το υλικό με τις συνομιλίες και ποιος το άφησε να διαρρεύσει στα μίντια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό