16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουλή: Επίθεση Χρυσοχοΐδη στην αντιπολίτευση

Ειδήσεις Ελλάδα

Κομματική τύφλωση καταλόγισε στην αντιπολίτευση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση ως προσχηματική και ατεκμηρίωτη και η οποία δεν προσφέρει τίποτα, ούτε στο πολιτικό κλίμα ούτε στη διαλεύκανση των αιτίων της τραγωδίας, όπως ανέφερε. 

Κατά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, επειδή οι λόγοι που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι ακόμη υπό διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη,  γι’ αυτό το λόγο βρίσκουν χώρο οι κάθε λογής θεωρίες συνομωσίας, όπως είπε. 

«Δεν θα αφήσουμε να επικρατήσει το ψεύδος και η ατιμωρησία των ενόχων, για να κάνουν κάποιοι πολιτική καριέρα. Θα δουλέψουμε για να πέσει άπλετο φως», ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υποστηρίζοντας πως μετά από μια τραγωδία πάντοτε ανοίγει ο δρόμος του διχασμού, καθώς βγαίνει μπροστά η τυφλωση του ατομικού ή παραταξιακού συμφέροντος.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο για κραυγές που υπονομεύουν πολιτικά και νομικά κεκτημένα. «Δεν ειναι δυνατόν να ζητούνται εκλογές υπό διεθνή εποπτεία, όταν είναι γνωστή η άψογη εφαρμογή των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα», σημείωσε, μιλώντας για πολιτική εμπάθεια η οποία συνδυάζεται και πολιτική άγνοια. 

Νωρίτερα, προκλήθηκε ένταση μεταξύ του προεδρείου και του γαλάζιου βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, όταν ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε επειδή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήρε τον λόγο εκτός σειράς, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να ζητά συγγνώμη, εξηγώντας ότι είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό