16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά, ένιωσα ανάγκη κι εγώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο συντροφος της Διαμαντής Καραναστάσης, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. 

Οι δυο τους μίλησαν πολύ ανοιχτά για τη σχέση τους και τις αλλαγές που έχει φέρει ο καθένας τους στη ζωή του άλλου. 

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αποκάλυψε:

«Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά. Κάτι που δεν το είχα αλλά μου ξύπνησε, έτσι, μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να δίνει τόσα πολλά στα παιδιά του. Δεν έχω δει άλλο γονιό να αφιερώνει τόσο ουσιαστικό χρόνο, να μην υπάρχει ποτέ ερώτηση ενοχλητική και μονίμως να προσφέρει επίσης με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό βέβαια έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά, τα οποία είναι δυο που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο» είπε και συνέχισε:

«Η δική μου σχέση μαζί με τα παιδιά είναι μοναδική. Μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννου με την Ζωίτσα. Μια σχέση η οποία περιέχει πάρα πολλά».

Τέλος, η Ζωη Κωνσταντοπούλου μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου: 

«Κάναμε πάντα τα πράγματα όταν τα θέλαμε, κάποιες φορές αιφνιδιαστικά και κάποιες άλλες μετά από πολύ επεξεργασία. Έτσι είναι και ο γάμος. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τώρα «ναι», «όχι», «αύριο», «γρήγορα» ή «σε πέντε χρόνια». Θα δείξει, μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε ή μεθαύριο να πούμε όχι». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό