23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βιντεοπροβολέας με ενσωματωμένο cloud gaming

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τον δεύτερης γενιάς βιντεοπροβολέα Freestyle, ο οποίος από τεχνικής άποψης παραμένει ίδιος με τον περυσινό, αλλά έρχεται με ενσωματωμένο το Gaming Hub της εταιρείας για να streamάρεις παιχνίδια σε οποιονδήποτε τοίχο, πανί ή ταβάνι αρκεί να έχεις μια σταθερή σύνδεση στο Internet.

Ο Samsung Freestyle Gen2 είναι συμβατός με πληθώρα από τηλεχειριστήρια Bluetooth και διαθέτει περισσότερη μνήμη για να παρέχει στον χρήστη μια ακόμα πιο ομαλή εμπειρία θέασης και gaming, ενώ συνοδεύεται από το τηλεχειριστήριο Samsung SolarCell που φορτίζει με την ηλιακή ακτινοβολία (και μέσω USB-C).

Κατά τ’ άλλα, το Freestyle Gen2 προβάλει εικόνα από 30 έως 100 ίντσες ανάλυσης 1080p με αντίθεση 100.000:1, υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10+, ήχο 360° ισχύος 5W, διαθέτει υποδοχές 1x microHDMI και 1x USB-C, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το TizenOS. Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Gaming Hub υποστηρίζει τις υπηρεσίες Xbox Game Pass, Nia GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade και Blacknut.

Αναμένεται τον Σεπτέμβριο και περιμένουμε πληροφορίες για την τιμή του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό