24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βινίσιους: Πανηγύρισε φιλώντας το σήμα της Ρεάλ μπροστά στους οπαδούς της Ατλέτικο κι εξόργισε τον Σιμεόνε ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγύρισε… παθιασμένα την ισοφάριση της Ρεάλ, φιλώντας το σήμα στη φανέλας και δείχνοντας στον κόσμο της Ατλέτικο ότι κουμάντο στο «Μετροπολιτάνο» κάνει εκείνη.

Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης ικανοποίησαν τους ποδοσφαιρόφιλους το βράδυ της Πέμπτης (18/01) σε ένα ντέρμπι με έξι συνολικά γκολ, πάθος και δυνατές μονομαχίες. Η Ατλέτι προηγήθηκε δύο φορές με τη «βασίλισσα» να ισοφαρίζει και τις δύο και να στέλνει το ματς στην παράταση, εκεί που όμως ο Γκριεζμάν και Ρικέλμε έδωσαν τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα τους (4-2).

Ο Βινίσιους Τζούνιορ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, όχι όμως για την απόδοσή του, όπως στον τελικό του ισπανικού σούπερ καπ όπου έκανε χατ-τρικ, μα για τον… διάλογο που είχε με τους οπαδούς της Ατλέτι στη δεύτερη ισοφάριση της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε μπροστά τους, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του που υποδηλώνει ότι κι εκεί (στο Metropolitano) κάνει κούμαντο η Ρεάλ και φίλησε το σήμα στη φανέλα του. Βέβαια η συνέχεια του αγώνα δεν τον δικαίωσε.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό