22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βιλένα: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω τίτλους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τόνι Βιλένα τόνισε ότι διψάει για τίτλους με το «τριφύλλι» – Δείτε το βίντεο

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τόνι Βιλένα τόνισε ότι διψάει για τίτλους με το «τριφύλλι». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» μίλησε στο PAO TV και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του, αποκαλύπτοντας ότι μίλησε με τον συμπατριώτη του Μπαρτ Σένκεφελντ πριν πάρει την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόνι Βιλένα στο PAO TV:

Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που σε ώθησαν να πάρεις την απόφαση για να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό;«Όταν πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ήρθαν σε μένα με ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ο σύλλογος έχει όραμα για την επόμενη πενταετία. Επίσης κατασκευάζουν νέο γήπεδο, κάτι που είναι καλό για τον σύλλογο. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Προσπάθησες να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα ομάδα σου;«Ναι, βέβαια. Μίλησα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού τον γνωρίζω από τότε που έπαιζα στη Φέγενορντ. Τον ρώτησα κάποια πράγματα και με βοήθησε».

Θεωρείς ότι ήταν εύκολη απόφαση για σένα και την οικογένεια σου να αλλάξεις χώρα και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;«Ναι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κινηθείς γρήγορα. Τώρα ήταν η στιγμή να έρθω στην Ελλάδα. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ποια είναι τα κίνητρά σου σε προσωπικό επίπεδο;«Όπως και είπα και πριν, είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε τίτλους. Τώρα θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League και είναι κι αυτό σημαντικό. Όλα κινούνται γύρω από τους τίτλους γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει να μάχεται για τίτλους. Για αυτό ήρθα, για να κερδίσω τίτλους».

Σου έλειψε αυτό το κυνήγι τίτλων;«Ναι. η τελευταία φορά που κέρδισα τίτλους ήταν στη Φέγενορντ, μετά δεν είχα άλλους. Οπότε μου δίνει κίνητρο και είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους και δώσω μάχη για αυτό».

Τι μπορούν να περιμένουν από εσένα οι φίλαθλοι;«Δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, για τον σύλλογο. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, να δώσω ασίστ, να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την εμπειρία μου. Θα δώσω μάχη».

Εάν υποθέσουμε ότι έχεις απέναντί κάποιον που δεν σε γνωρίζει αγωνιστικά. Τι θα του έλεγες;«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να το δείξω στο γήπεδο με τα δύο πόδια μου και μετά θα δουν όλοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό