27.1 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Βελτιώνεται ο καιρός

Ειδήσεις Ελλάδα

Βελτιωμένος προβλέπεται σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου ο καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Πιο αναλυτικά σήμερα ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν λίγες βροχές στα δυτικά τμήματα της χώρας και συγκεκριμένα στην Ήπειρο και κατά τόπους στη δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 22 με 25 βαθμούς και τοπικά θα αγγίξει και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό