17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Βελτιστοποιήθηκε η εφαρμογή για tablets και foldables

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο TikTok αναβαθμίστηκε για να λειτουργεί καλύτερα σε μεγαλύτερες οθόνες και αναδιπλούμενες συσκευές. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, η εφαρμογή παρέχει μια πιο καθαρή ροή βίντεο με καλύτερη ευκρίνεια, υπάρχουν πιο εξορθολογισμένες μπάρες πλοήγησης στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης για ευκολότερη πλοήγηση και υπάρχει πλέον υποστήριξη χρήσης σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Εξηγώντας τις αλλαγές, το TikTok έγραψε:

Καθαρή ροή βίντεο: Απολαύστε μια πιο εκλεπτυσμένη ροή βίντεο που προβάλλει το περιεχόμενο με μεγαλύτερη σαφήνεια.Εξορθολογισμένες μπάρες πλοήγησης: Πλοηγηθείτε στο TikTok αβίαστα με κομψές μπάρες πλοήγησης στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες και καρτέλες.Υποστήριξη για οριζόντια ή κατακόρυφη χρήση: Δεν έχει σημασία πώς κρατάτε τη συσκευή σας, το TikTok θα λειτουργεί τώρα σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Παρότι πρόκειται για μια καλή αρχή, η εταιρεία δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω πειραματισμούς, όπως για παράδειγμα στα Topic Feeds που σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε s με βάση την κατηγορία.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το TikTok δεν ανακοίνωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα σχετικά με την διανομή αυτής της ενημέρωσης, αλλά από την ανακοίνωση υποδηλώνεται πως θα την δούμε άμεσα στα tablets και τα foldables.

[TikTok]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό