16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, αρχικά αυξημένες νεφώσεις με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Σποράδες, την Εύβοια και τις Κυκλάδες, με βαθμιαία βελτίωση του καιρού εκεί από το μεσημέρι.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας με λίγες νεφώσεις, που θα είναι πιο αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό