18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Ο Πρίγκιπας Χάρι, η ολιγόλεπτη συνάντησή τους και οι πάγοι που μπορεί να λιώσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλευρό του Βασιλιά Καρόλου στην περιπέτεια της υγείας του βρίσκεται ο Πρίγκιπας Χάρι. Ο 49χρονος Δούκας του Σάσσεξ πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή για να συναντηθεί με τον πατέρα του ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Πρίγκιπας Χάρι μόλις έγινε η ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ αποφάσισε να μπει στο αεροπλάνο για να βρεθεί δίπλα στον Κάρολο. Ο Χάρι έφτασε στο Clarence House και είδε τον πατέρα του για 45 λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε επί βρετανικού εδάφους μετά από αρκετούς μήνες. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τον Σεπτέβριο για τα Well Child Awards και έμεινε σε ξενοδοχείο.

Το ίδιο έκανε και τώρα αφού δεν έμεινε σε κάποιο από τα σπίτια του της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι θα επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ αρχικά και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ.

Το πρόσωπο κλειδί για να σπάσει ο «πάγος» με τον Ουίλιαμ

Την ίδια ώρα ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τα βρετανικά ΜΜΕ είναι τι θα γίνει στη σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του. Θα μπορέσει η κατάσταση της υγείας του πατέρα τους να γεφυρώσει το χάσμα;

Κανείς δεν έχει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα. Αν μπορέσει κάποιος να σπάσει τον «πάγο» αυτός είναι ο Μαρκ Ντάιερ. Ο πρώην ιπποκόμος του Βασιλιά, χαίρει της εκτίμησης και των δύο αδερφών, ενώ ειδικά ο Χάρι τον έχει σα δεύτερο πατέρα του.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι, όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δε φαίνεται να έχουν στα άμεσα σχέδιά τους μια πιθανή συνάντηση, ωστόσο πολλοί ποντάρουν στο γεγονός ότι η ασθένεια του πατέρα τους θα τους φέρει πιο κοντά.

Πάντως άτομο που έχει επαφή και με τους δύο επισημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισημαίνει πως έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή.

Η πρώτη εμφάνιση του Κάρολου

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σχετικά με την υγεία. Αυτή η πρώτη έξοδος από την κατοικία έγινε για να μεταβούν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, από όπου στη συνέχεια θα πετάξουν με ελικόπτερο στην κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό