20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βασικοί με Ισπανία Μάνταλος, Τζαβέλλας και… παίζεται του Μήτογλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τουλάχιστον τρεις αλλαγές εν συγκρίσει με το ματς της Σόλνα κόντρα στη Σουηδία (2-0) στις αρχές του περασμένη Οκτώβρη είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την Εθνική την Πέμπτη ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ο Ολλανδός καταλήγει σε διάταξη 3-4-2-1 με τον Τζαβέλλα να αντικαθιστά τον τραυματία Μαυροπάνο με τους Μήτογλου και Γούτα να… Παίζουν για τη θέση του τιμωρημένου, Χατζηδιάκου. Όσο για τον ρόλο του «αντι-Μπακασέτα», θα τον πάρει ο Πέτρος Μάνταλος που έχει ξεκινήσει δυνατά με την ΑΕΚ μετρώντας, ήδη, έξι ασίστ στο πρωτάθλημα.

Όσο για τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας, στην τριάδα της άμυνας θα είναι ο μπακ της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας. Στην τετράδα του κέντρου από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να είναι οι Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης και Γιαννούλης.

Ενώ μεσοεπιθετικά, πλην του Μάνταλου υπάρχει η σκέψη για τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης που τον Οκτώβριο έκανε θραύση με την Άλκμααρ εντός και εκτός Ολλανδίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό