17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βασίλης Καρράς: Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του έξω από τον οίκο τελετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα το πρωί (25-12) έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά στον οίκο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έφτασαν, σύμφωνα με το thestival.gr μετά από λίγη ώρα υποβασταζόμενες η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

Δες φωτογραφίες όπως τις ανήρτησε το τοπικό site

Photo 1/4

Σήμερα το πρωί (25-12) έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά στον οίκο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Photo 2/4

Στο σημείο έφτασαν, σύμφωνα με το thestival.gr μετά από λίγη ώρα υποβασταζόμενες η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη

Photo 3/4

Η φωτό 

Photo 4/4

Η φωτό 

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, αφότου υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όντας προσβεβλημένος από COVID-19 και αντιμετωπίζοντας καρκίνο.

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης στις 26 Δεκεμβρίου. Θα κηδευτεί στις 27 Δεκεμβρίου στην γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο Βασίλης Καρράς είχε ζητήσει, όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της, τον περασμένο Οκτώβριο η εφημερίδα Espresso, η τελευταία κατοικία του να είναι η φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, δηλαδή το μέρος όπου γεννήθηκε, στο οποίο έχει επιστρέψει κιόλας σε μόνιμη βάση, εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς, επίσης, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για δάκρυα, να ακούγονται μπουζούκια και τραγούδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό