19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βασίλης Καρράς: Το μοναδικό τραγούδι που δεν ερμήνευε ποτέ στις εμφανίσεις του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 5 το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είχε εισαχθεί με κορωνοϊό στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Βασίλης Καρράς είχε καταφέρει να αναπτύξει με το κοινό του μια ιδιαίτερη σχέση. Οι θαυμαστές του, τον ακολουθούσαν παντού, κι εκείνος… δε τους χάλαγε ποτέ χατίρι ή μάλλον, σχεδόν ποτέ. Το μόνο χατίρι που ποτέ δεν έκανε ο Βασίλης Καρράς στους θαυμαστές του, ήταν να πει το τραγούδι “Δημήτρη χάνομαι”.

Η μόνη φορά που ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε αυτό το τραγούδι, ήταν όταν το ηχογράφησε. Ποτέ ξανά…

«Δεν το ακούω καν. Απλώς, το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε αυτό το τραγούδι. Θα με πονέσει αν το ακούσω. Δε το λέω στα live μου γιατί δε μπορώ να το πω… Πάρα πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη την ξέρει την ιστορία. Δε θέλω να αναφερθώ» είχε πει ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή “Τα Kαρνάσιανς”, πριν εννέα χρόνια. Τότε μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκριά του και είχε “λυγίσει” στον τηλεοπτικό αέρα. Σε άλλη συνέντευξή του ωστόσο – ραδιοφωνική – , ο Βασίλης Καρράς είχε αποκαλύψει την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι αυτό που τον κάνει να “λυγίζει” από την πρώτη κιόλας νότα.

Όπως είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής, το συγκεκριμένο τραγούδι το έγραψε για ένα πολύ καλό του φίλο, τον Δημήτρη Καραηλία, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, και ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα τραγούδι σε ένα του άλμπουμ.

Με αυτό τον τρόπο ένιωθε πως θα τον έχει για πάντα κοντά του, δίπλα του, να τον συνοδεύει. Παρόλα αυτά, δεν αντέχει να το τραγουδάει μπροστά σε κοινό γιατί λυγίζει, δακρύζει, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το χαμό του φίλου του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό