17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βαρύ πένθος στον ΠΑΟΚ, πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης θανάτου 15χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του «Δικεφάλου του βορρά».

Ο λόγος για τον Θάνο Κοτσίδη ή «Θανούλη» όλως τον φώναζαν στην ομάδα του ο οποίος έδωσε γενναία μάχη με ασθένεια που τον ανάγκασε να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ο ίδιος είχε ενσωματωθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής από την ηλικία των 5 χρόνων, όντας γεννημένος το 2009.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανούλη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό