16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βαρύτερο το κατηγορητήριο μετά τον θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ, που είχε τραυματιστεί στα επεισόδια έξω από το κλειστό στου Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, έφυγε από τη ζωή και πλέον το κατηγορητήριο για τους δράστες της επίθεσης με τη ναυτική φωτοβολίδα αναμένεται να «αναβαθμιστεί» και να γίνει βαρύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί συμπληρωματικά για ανθρωποκτονία ο 18χρονος, ο φίλαθλος που ομολόγησε ότι πέταξε ναυτική φωτοβολίδα εκείνη τη μέρα αλλά αρνείται ότι ήταν αυτή που χτύπησε τον άτυχο αστυνομικό. Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος για τα επεισόδια του Ρέντη.

Για την δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση έχουν ήδη ενημερωθεί οι δικαστικές Αρχές, και το κατηγορητήριο πρόκειται να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία από απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά από παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου καθώς ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κατατεθεί για την οπαδική βία. 

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων εμπλεκομένων στα επεισόδια του Ρέντη, προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Η έρευνα της Αστυνομίας παραμένει σε πλήρη εξέλιξη. Στο «κάδρο» βρίσκεται ο 16χρονος αδερφός του προφυλακισθέντα, καθώς στα χέρια του φέρεται να έχουν βρεθεί ίχνη πυρίτιδας ενώ και τα δαχτυλικά αποτυπώματα σε υπολείμματα φωτοβολίδας, όπως και ένας 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, ενώ η ΕΛΑΣ έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» άλλα 45 άτομα για τα αιματηρά επεισόδια εκείνης της βραδιάς.

Την Παρασκευή η κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή, 29/12/2023 και ώρα 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό