23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βαρκελώνη Όπεν: Ισπανικός τελικός στο χώμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Πάμπλο Καρένο Μπούστα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Όπεν της Βαρκελώνης.

Ισπανικός θα είναι ο τελικός στο Όπεν της Βαρκελώνης, που εξ αιτίας των βροχοπτώσεων ταλαιπώρησε αφάνταστα τους παίκτες. Ο Πάμπλο Καρένο Μπούστα και ο Κάρλος Αλκαράθ βγήκαν νικητές στους σημερινούς (24/4) ημιτελικούς, που σταμάτησαν χθες στο 2-2 και πέρασαν στον τελικό, που θα γίνει αργότερα μέσα στην Κυριακή του Πάσχα, με την αρχική ώρα να έχει οριστεί για τις 17:00.

Πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό πήρε ο Πάμπλο Καρένο Μπούστα, με τον 31χρονο να νικά τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-3, 6-4 και να προκρίνεται στον τελικό. Ο Καρένο Μπούστα, Νο.19, θα αγωνιστεί μπροστά στους συμπολίτες του, καθώς κατάγεται από τη Βαρκελώνη. Θα παίξει στον 11ο τελικός της καριέρας του, διεκδικώντας για τον 7ο τίτλο του, οι τελευταίοι του ήταν πέρυσι ξανά σε χωμάτινα τουρνουά, στη Μαρμπέγια και στο Αμβούργο.

.@pablocarreno91 is the first to reach the final in Barcelona!

Who will join him? @bcnopenbs | #BCNOpenBS pic.twitter.com/AdoZxKfGWn

— ATP Tour (@atptour) April 24, 2022

Αντίθετα μεγάλο ντέρμπι έγινε στον άλλο ημιτελικό, με τον Κάρλος Αλκαράθ να νικά τον Αυστραλό, Άλεξ ντε Μινόρ με 6-7(4), 7-6(4), 6-4 και να προκρίνεται στον τελικό. Ο Αλκαράθ έσωσε δύο match point στο 5-6 γκέιμ του 2ου σετ, το κατέκτησε στο tie break και ο ημιτελικός κρίθηκε στο 3ο σετ.

WHAT A WAY TO SAVE MATCH POINT! @alcarazcarlos03 cliches the second set 7-6 (4) to force a decider!@bcnopenbs | #BCNOpenBS pic.twitter.com/OTjTJpjy72

— ATP Tour (@atptour) April 24, 2022

Εκεί ο Αλκαράθ προηγήθηκε με 3-1, ο Ντε Μινόρ προσπέρασε 4-3, αλλά ο Ισπανός πέτυχε break στο 9ο γκέιμ για το 5-4 και κρατώντας το σερβίς έφθασε στο 6-4 και στην τελική επικράτηση έπειτα από αγώνα τριών ωρών και 39 λεπτών.

Ο 19χρονος Αλκαράθ, Νο11 στην παγκόσμια κατάταξη θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του μέσα στο 2022 και 4ο στην καριέρα του. Ήδη μέσα στην τρέχουσα χρονιά έχει φύγει νικητής από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Μαϊάμι Όπεν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό