17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο Φράιμπουργκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια από τις βαρύτερες ευρωπαϊκές ήττες του χάνοντας στη Βάδη-Βυρτεμβέργη από την Φράιμπουργκ με 5-0, για την 5η αγωνιστική του Europa League (1ος όμιλος).

Στην πόλη που ο Νίκος Καζαντζάκης άφησε την τελευταία πνοή του, στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού, ο Ολυμπιακός απόθεσε την όποια φιλοδοξία του να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου του.

Η πειραϊκή ομάδα έκανε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ στις πέντε τελικές που είχαν οι γηπεδούχοι στον στόχο.

Ειδικά ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς έστησε «πάρτι» στην περιοχή του Πασχαλάκη, με τον 29χρονο Αυστριακό σέντερ φορ να φτάνει στο χατ-τρικ (3΄, 8΄, 36΄), ενώ στο 42΄ ο Σιλντιλιά έγραψε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο αλλά δεν έβρισκαν πια τους… αεροδιαδρόμους του πρώτου, ενώ δεν είχαν και λόγο να συνεχίσουν στην ίδια ένταση καθώς το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί.

Ακόμα κι έτσι πάντως δεν είπαν όχι σε ένα «δώρο» των αντιπάλων τους και συγκεκριμένα του Έσε, που στην προσπάθειά του να διώξει έστρωσε την μπάλα στον Ντόαν για το τελικό 5-0, στο 77ο λεπτό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό