20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βαλμπουενά για Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Είναι ένας κλόουν!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο επίκεντρο της κουβέντας στο Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά και το σχόλιό του στο Twitter κατά του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος επέστρεψε στα πλάνα της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ και έχει σκοράρει και στα δύο ματς (είχε βρει δίχτυα και απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη 14/12 στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βαλμπουενά, που τώρα αγωνίζεται στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, σχολίασε κάτω από ένα ποστ στο Twitter, που αφορούσε την έως τώρα απουσία του Μαροκινού στράικερ από τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, αλλά και την παρουσία του στη β’ ομάδα.

Στην αρχή ανέφερε πως εάν ο Μαρτίνεθ βρισκόταν ακόμη στον Ολυμπιακό τότε ο Αραμπί δεν θα επέστρεφε στην πρώτη ομάδα και κατέληξε γράφοντας: «Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένας κλόουν», χρησιμοποιώντας το emoji του… κλόουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και έπειτα από 4 χρόνια θητείας στον σύλλογο, αφού δεν ήταν στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Ο 39χρονος έχει τέσσερα γκολ φέτος σε 14 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό