17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βαλέρια Κουρούπι: Το μοντέρνο σπίτι της έχει τις σωστές πινελιές κόκκινου

Ειδήσεις Ελλάδα

H ηθοποιός απέδειξε πως το κόκκινο χρώμα μπορεί να μην είναι τόσο έντονο όσο νόμιζες για το σπίτι σου, αν συνδυαστεί σωστά.

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς. Μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Λίλης στο «Εκείνες κι εγώ», όμως από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν την απολαμβάνουμε Στα Σύνορα του Star, στον ρόλο της Ολυμπίας.

Το πιο ωραίο post του Μάριου Δερβιτσιώτη είναι η φωτογραφία που τράβηξε την Βαλέρια Κουρούπη

https://www.instagram.com/reel/C4dOflNsqGY/Το κόκκινο χρώμα στο σπίτι της Βαλέριας Κουρούπη

Όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις η ηθοποιός απολαμβάνει την ηρεμία, στο σπίτι της στα Βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media κι έτσι έχει «προδώσει» κάποιες γωνιές του μοντέρνου σπιτιού της, όπως είναι το σαλόνι της.

Μάλιστα, όπως θα δεις η ίδια έχει καταφέρει να ενσωματώσει πολύ σωστά το κόκκινο χρώμα στο σπίτι της, ακολουθώντας την θεωρία του «απροσδόκητου» – σύμφωνα με τους interior designers – στην οποία, αντί να βάψεις έναν ολόκληρο τοίχο στο έντονο αυτό χρώμα, επιλέγεις κάποια διακοσμητικά σε κόκκινο χρώμα ή ένα έπιπλο.

Η «απροσδόκητη θεωρία του κόκκινου» θα κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου να δείχνει καλύτερο

Στην περίπτωση της Βαλέριας Κουρούπη, όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί η ίδια έχει επιλέξει κόκκινες κουρτίνες για το σαλόνι της, κάποια μικρά κόκκινα διακοσμητικά – που ταιριάζουν τέλεια με τα ξύλινα έπιπλα στον χώρο αλλά και τη γυάλινη τραπζαρία – και κόκκινα μαξιλάρια πάνω στους γκρι καναπέδες της. Κάπως, έτσι έχει καταφέρει να δώσει χρώμα στον χώρο της, χωρίς να κουράζεται το μάτι, ενώ το τζάκι της συμπληρώνει τη διακόσμηση δίνοντας μια πιο cosy αίσθηση.

Μη νομίζεις όμως, πως το κόκκινο χρώμα έχει περιοριστεί από την ηθοποιό μόνο στο σαλόνι της, αφού και το ψυγείο της είναι σε αντίστοιχη απόχρωση, στην κατά τ’ άλλα λευκή κουζίνα της.

Η κουζίνα είναι ένα πολύ αγαπημένο μέρος για την Βαλέρια Κουρούπη στο σπίτι της, αφού της αρέσει η μαγειρική και πολύ συχνά μάλιστα, μοιράζεται vegan συνταγές από εκεί με τους followers της στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CqnnJ18Afbm/

Άλλωστε , η ίδια φροντίζει και τη διατροφή της αλλά και την ενδυνάμωσή της κάνοντας τακτικά γυμναστική, αφού είναι υπέρμαχος του «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της

Η ηθοποιός το 2021 είχε κάνει μια δήλωση που είχε προκαλέσει την έκπληξη πολλών, αφού είχε αποκαλύψει πως με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της, Νίκο Ξύδη μπορεί να είχαν χωρίσει, όμως εκείνο το διάστημα, έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι για οικονομικούς λόγους.

«Με τον πρώην σύντροφό μου συγκατοικούμε με έναν τρόπο που έχουμε εφεύρει, ο ένας πάνω, ο άλλος κάτω. Θέλουμε και οι δύο να φύγει κάποιος από το σπίτι γιατί, όσο και να συμπαθιόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι είναι πολύ παράδοξο. Είμαστε πάνω-κάτω. Η κουζίνα είναι κοινή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνουμε για πολλούς πρακτικούς και οικονομικούς λόγους και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε να μένουμε χωριστά. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Χιούστον το Λύσαμε”.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης (γιος της Ελένης Βιτάλη) υπήρξαν παντρεμένοι για 17 χρόνια (μέχρι το 2019) και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 20χρονο σήμερα Οδυσσέα. Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και λόγω του παιδιού τους αλλά κι επειδή τα όσα είχαν περάσει μαζί, όπως είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός δεν μπορούν να διαγραφούν.

«Αλληλοβοηθιόμαστε, σταθήκαμε στα δύσκολα ο ένας στον άλλον και παραμένουμε οικογένεια. Δεν μας δένει μόνο το παιδί, μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ η ζωή και η δουλειά του Νίκου, όπως κι εκείνον αντίστοιχα. Μιλάμε στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε. Μεγαλώσαμε μαζί και αν τον απαρνηθώ και τον αντιπαθήσω, κάποιο λάθος θα έκανα και όταν τον διάλεξα» είχε πει η ηθοποιός.

Η Βαλέρια έχει εξαιρετική σχέση και με την πρώην πεθερά της Ελένη Βιτάλη, την πιο καλή και δυναμική γιαγιά του Οδυσσέα η οποία λατρεύει τον εγγονό της και περνά αρκετά χρόνο μαζί του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό