16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βαγιαννίδης: «Να δοθώ ξανά δανεικός και να επιστρέψω στην Ίντερ» | Serie A

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε στην Ίντερ μετά το δανεισμό του στη Σιντ-Τρούιντεν (αγωνίστηκε μόλις δύο λεπτά) και σε συνέντευξή του στη σελίδα FcInternews ξεκαθάρισε ότι η σεζόν του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Ο 18χρονος δεξιός μπακ τόνισε ότι ο στόχος του είναι να δοθεί και την επόμενη δανεικός από τους «νερατζούρι» για να επιστρέψει πιο δυνατός στους «νερατζούρι», ενώ αποθέωσε τον Ασράφ Χακίμι. Αναλυτικά:

– Πώς ήταν η σεζόν στο Βέλγιο;

«Όχι όπως φαντάστηκα, αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία από αυτό που είχα συνηθίσει, που με έκανε να μεγαλώσω πολύ».

– Γιατί δεν έπαιξες ποτέ στην πρώτη ομάδα;

«Στην αρχή τραυματίστηκα και δεν ήμουν διαθέσιμος για σχεδόν ένα μήνα. Στη συνέχεια, αλλάξαμε προπονητές, καθώς βρισκόμασταν σε δύσκολη κατάσταση, με λίγους βαθμούς στην κατάταξη. Ο νέος προπονητής προτίμησε να παίξει με αμυντικά full-back, οι ικανότητές μου είναι πιο επιθετικές, οπότε δεν μπόρεσα να τον πείσω».

– Πριν, ωστόσο, είχε ήδη ισχυριστεί ότι έχει γίνει καλύτερος παίκτης ούτως ή άλλως.

«Έχω μεγαλώσει πολύ και έχω μάθει να παίζω ένα διαφορετικό στυλ από αυτό στο οποίο πάντα προσπαθούσα».

Τώρα θα επιστρέψεις στην Ίντερ. Είσαι ευχαριστημένος με αυτό;

«Δεν ξέρω πού θα πάω γιατί τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Για το μέλλον μου, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να πάω δανεικός σε μια μικρότερη ομάδα, να παίζω, να κερδίζω χρόνο και εμπειρία παίζοντας περισσότερα παιχνίδια. Έτσι τον επόμενο χρόνο θα μπορούσα να είμαι έτοιμος να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ίντερ».

– Πώς ένιωσες όταν ο ατζέντης σου είπε: “Η Ίντερ σε θέλει”;

«Ήμουν πολύ έκπληκτος και χαρούμενος. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: το να είσαι παίκτης της Ίντερ, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ιταλία και ενός από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο».

– Έχεις σκεφτεί ποτέ να παίξεις για την μικρή ομάδα της Ίντερ;

«Βασικά, όχι. Πριν έρθω στην Ίντερ ήμουν μέλος της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού και δεν θα ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω».

– Ποιος είναι ο άμεσος στόχος σου;

«Να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να γίνω καλύτερος μέρα με τη μέρα».

– Και ποιος είναι ο στόχος σου για το μέλλον;

«Να γίνω μέλος της Ίντερ και να βρω μία θέση στο βασικό σχήμα».

– Αλλά είναι αλήθεια ότι ο Ζανέτι ήταν το είδωλό σου;

«Νομίζω ότι είναι για κάθε παίκτη που αγωνίζεται στη θέση μου, ήταν πραγματικός αρχηγός και παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα».

– Ίσως θα προπονηθείς με τον Χακίμι. Νομίζεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει;

«Το έχουμε ήδη κάνει αυτό, για μερικές ημέρες. Είναι καλός παίκτης και σίγουρα θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο. Μπορώ να πάρω και να μάθω πολλά πράγματα από αυτόν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό