20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βίντεο σοκ με το γαζωμένο τζιπ και το θύμα της άγριας εκτέλεσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακατατάξεις στον κόσμο της νύχτας αναμένεται να φέρει η εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου τα ξημερώματα στον Νέος Κόσμος με θύμα τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη από τα πλέον βαριά ονόματα του χώρο.

Η επίθεση ήταν αιφνιδιαστική και ακαριαία με τους εκτελεστές να γαζώνουν τον 44χρονο με 97 σφαίρες έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στην περιοχή. Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, πάντως αν και φαίνεται να περίμενε την επίθεση αφού βρέθηκε πάνοπλος με ένα γκλοκ που ήταν στο τσαντάκι του κι ένα καλάσνικοφ στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης και υπέκυψε στο όχημά του. Το Flash.gr αποκαλύπτει τις πολύ σκληρές εικόνες με το θύμα νεκρό στο τζιπ και παρουσιάζει το βίντεο σοκ μέσα από τη θωρακισμένη BMW του 44χρονου λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τους εκτελεστές του. 

Επίσης νωρίτερα ο Flash.gr παρουσίασε τα βίντεο από την επίθεση και τη διαφυγή των εκτελεστών:

Το χρονικό της επίθεσης

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στις 02.00 σήμερα τα ξημερώματα έξω από βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού στο Νέο Κόσμο και κράτησε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον 44χρονο την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο όπως λέγεται ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του.

Λίγο αργότερα ένα ΙΧ βρέθηκε καμένο, στην Λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί και εκτιμάται πως είναι εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Τον ήθελαν νεκρό από το 2018

Πρόσωπο γνωστό στις αρχές ο 44χρονος είχε βρεθεί απέναντι από εκτελεστές με καλάσνικοφ και το 2018. Στις 30 Οκτωβρίου του 2018 ο Ζαμπούνης βλέπει τους εκτελεστές του μέσα σε ένα βαν στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Ο 44χρονος γλίτωσε πιθανότατα επειδή μπλόκαρε το όπλο των εκτελεστών του.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό